Klubnyheder

Kampe senior

6. september 2017, 23.06

Kom og støt op om klubbens seniorhold

Kæmpe succes på både det sportslige og sociale plan.

Klubbens 1. og 2. hold (Serie 4 +5 ) spiller hjemmekamp lørdag kl 15.00 og klubbens ny tilmeldte 3.hold (Serie 6)på udebane fredag kl. 18.30 i Klejtrup.

Efter stor tilgang af spillere fra klubbens ungdomsafdeling er det nu igen muligt at samle spillere til tre seniorhold. Der har siden sommerferien været rekord mange til træning og stor kamp om pladserne. Derudover har der været afholdt fællesspisning efter træning med næsten 40 spillere og trænere, en succes der formentlig gentages som et fast indslag.

S4, som formentlig er dk´s yngste, med en gennemsnitsalder på under 20 år og de er til trods for den manglende rutine, stadig ubesejret og med max point og 16 scoret mål i de tre første kampe. John Hansen står for "The young ones"

S5 kom for alvor i gang i mandagens tredie turneringskamp med en 6-2 sejr efter en uafgjort og et nederlag i de to første runder. Jacob Christiansen styrer "rutinen"

S6 har første turneringkamp fredag og er selvfølgelig spændte på debuten i serie 6 og her er det Steffen Brusgaard der står med taktstokken

Vel mødt til weekendens kampe - Kom og støt de lokale drenge

Klubnyheder