Klubnyheder

Nyhedsbrev

23. juni 2017, 11.29

Sommeren er lige over os og med dette lille nyhedsbrev vil vi ønske alle spillere, trænere, forældrekoordinatorer, sponsorer og forældre en rigtig dejlig sommer. Vi glæder os til at se jer alle sammen igen på fodboldbanerne fra uge 33. Hvis enkelte hold har lyst til at træne henover sommerferien er dette også en mulighed - i finder blot en ledig bane. Vi ses til Ramsing Cup i Spjald hvor vi igen i år sætter rekord med hvor mange hold/spillere og antal campingenheder vi deltager. Fantastisk at vi som klub kan mødes i dette sociale fællesskab. Igen i år er klubben vært ved en øl eller vand samt lidt snolder til både børn og voksne. Dette foregår i fælles telt som er sat op i vores campingområde. Vi arbejder hårdt på at få lov til selv at styre uddeling af campingenheder. Jan fra bestyrelsen skriver rundt når vi nærmer os. Vi glæder os til at samles om vores børn og en hel masse fodbold.

Foråret har budt på en masse nye tiltag her skal blot nævnes at vores tilbud om målmandstræning to gange om ugen for U11 til U17 har været en succes og fortsætter selvfølgelig efter sommerferien. Vi arbejder lidt på om vi efterårsferien kan arrangere en målmandsskole.

Bestyrelsen har gennemført et konsulentforløb omkring strukturering af klubben hvor det helt store tema blev synlighed.

Vores drøm om kunstgræsbane går i opfyldelse og arbejdet ventes i gang her i løbet af sommeren 2017.

Vores sponsoransvarlig Henrik Studsbjerg er kommet godt i gang i klubben og vi er ikke i tvivl om at dette tiltag vil blive godt for vores forening og ikke mindst alle de sponsorer som yder os en støtte hvert år.

Projekt: Pigefodbold - vejen frem er nu kommet i gang hvor vi sætter fokus på pigefodbolden i IK Rosendal. Vi vil gerne have endnu flere piger til at spille fodbold og samtidig også give vores spillere mulighed for at udvikle sig og vi er meget opmærksom på at arbejde fremadrettet med dette. Pigeraketten, pjecer, venindekort og nu en nykåret ambassadør for vores pigefodbold Laura Frank.

Vi har medlemsfremgang på nærmest alle årgange det er vi meget stolte af og dette kan tilskrives alle de dygtige trænere som uge efter uge bruger deres fritid i klubben på at udvikle alle spillere. Uden jer trænere ikke denne klub som er i en rivende udvikling med en masse nye tiltag.

Rigtig god sommer til jer alle

Pia

Klubnyheder