Klubnyheder

Holland i påsken for U13 drenge

3. maj 2017, 22.29

U13 Drenge fra IK Rosendal hjemtog pokal fra Hanze Trophy i Holland.

Fredag den 14. april kl. 05.00 rejste U13 drenge fra IK Rosendal til Zwolle i Holland for at deltage i Hanze Trophy. Turen foregik med bus fra Rosendal, så der var plads til hygge og socialt samvær på køreturen. Turen til Zwolle gik godt, hvis man ser bort fra ca. 3,5 timers forsinkelse på motorvejen umiddelbart efter Bremen.

Vel fremme i Zwolle blev vi indkvarteret i et hus beregnet til 28 personer. Det passede perfekt da vi var 22 drenge og 4 voksne på turen. Efter tiltrængt aftensmad var der hygge drengene i mellem inden fodbolden skulle skydes i gang om lørdagen.

Om lørdagen spillede alle hold 3 kvalifikationskampe, som resulterede i slutspil om søndagen. Rosendal havde 2 hold med i turneringen, og skæbnen ville at begge hold endte i samme slutspilspulje. Begge hold skulle derfor spille i ”Premier League” puljen søndag, og søndagen var en rigtig god dag på banen for begge hold. IK Rosendal 2 endte som vinder og IK Rosendal 1 endte som nummer 2. Så pokal blev hjemtaget til pokalskabet i klubhuset. Humøret var selvfølgelig højt i truppen, og der blev sunget en del.

En dejlig og god tur for drengene uden at nogen blev uvenner undervejs.

Vi vil gerne sige stor tak til Real Drinks som både har været sponsor for drengenes sorte spillersæt, samt har sponsoreret læskedrikke til den lange bustur til Holland.

Klubnyheder