Klubnyheder

Nybolig forlænger med Rosendal Fodbold

5. september 2019, 21.32

Nybolig Hobro forlænger samarbejdet med  IK Rosendal Fodbold 

Nybolig I Hobro v/ Ole Rishøj har forlænget samarbejdet/sponsoratet med IK Rosendal Fodbold for yderligere 2 år.

 I den nye aftale har Nybolig Hobro både valgt at støtte med nye kamptrøjer til U10 drengene og en stor flot bandereklame på stadion. Udover dette flotte sponsorat har Nybolig Hobro og IK Rosendal Fodbold også fået lavet en samarbejdsaftale, hvor klubben har mulighed for at optjene yderligere støtte til ungdomsarbejdet I IK Rosendal Fodbold. På billedet ses Ole Rishøj fra Nybolig Hobro og Formand for IK Rosendal Fodbold Pia Poulsen, med den nye samarbejdsaftale.

 

I den nye samarbejdsaftale får vores medlemmer eller vores medlemmers familier 5000 DKK I rabat på salæret og samtidig støtter Nybolig Hobro IK Rosendal Fodbold med 2500 DKK for hver bolig, som vores medlemmer og Deres familier sætter til salg og som bliver solgt…….. Dette er en FANTASTISK ekstra mulighed for at få nogle penge I klubkassen til yderligere glæde for Vores medlemmer.

 

DET ER VIGTIGT AT VED ET SALG IGENNEM NYBOLIG HOBRO, AT MAN HER HUSKER AT GØRE OPMÆRKSOM PÅ AT MAN ER FRA IK ROSENDAL FODBOLD !!!!!!!!!!! ellers kan Nybolig Hobro jo ikke sende penge Vores vej 😊

 

Der skal lyde en kæmpe tak til Nybolig Hobro for at støtte op om IK Rosendal Fodbold….. Det gør en kæmpe forskel.


Klubnyheder